Chemical Brothers Detailing studija

Esame oficialūs ir sertifikuoti SONAX prekinio ženklo partneriai Lietuvoje, todėl švaros paslaugas teikiame naudodami tik efektyviausius bei gamtai, žmogui nekenksmingus būdus ir priemones.

03/10/2024

Buvo atlikta 2step+danga procedūra baltam automobikiui. Visas automobilis gerokai atsigavo + jau savaitė po automobilio sutvarkymo, buvo ir lietaus ir purvino kelio, bet va - nulijo ir vėl švaru. Reiks užregistruoti ir kitus auto pas juos. 💪

Vaikinai labai atsakingai dirba ir labai gerai padaro. Rekomenduoju.⭐⭐⭐⭐⭐

J P

24/09/2024

Mano automobiliui atliko dviejų etapų poliravimą+padengė keramikine danga. Rezultatu likau labai patenkintas! Darbas atliktas puikiai ir už labai gerą kainą!
Puikus bendravimas ir šaunus kolektyvas!

Paulius Vaitkus

24/09/2024

Automobilis atrodo kaip naujas – tiek viduje, tiek išorėje darbas atliktas nepriekaištingai. Profesionalumas, dėmesys detalėms ir kruopštumas tik čia!

Iveta Ramanauskaite

19/09/2024

Super. Automobilis kaip iš salono. Viskas išdžiovinta, viskas kvepia. Nei dulkelės. Puikus bendravimas. Ačiū. Ir toliau planuoju naudotis Jūsų paslaugomis.

Nerijus K.

14/06/2024

Puikiai išmano savo darba geras kainos ir kokybes santykis rekomenduoju.

Antanas Tyla

Suteiktos paslaugos

Detalus cheminis valymas

wallet

150 EUR

clock

06:00

Ar nemalonu vairuoti dėl įsisenėjusių dėmių, purvo ir dulkių? Norite, kad automobilis vėl jaustųsi kaip naujas, tačiau patamsėjusios sėdynės ir dulkės siauriausiose vietose kelia stresą? Jei detalų salono valymą atlikote seniau nei prieš metus, metas susisiekti su mumis – pasirūpinsime jūsų automobilio švara.

Nano danga

wallet

160 EUR

clock

04:00

NANO danga kėbului ar langams sukuria nano sluoksnį, palengvinantį priežiūrą. Paviršius tampa blizgus, intensyvesnės spalvos ir hidrofobiškas, todėl nešvarumai lengviau nuplaunami.

Poliravimas

wallet

150 EUR

clock

06:00

Jūsų automobilio kėbulas prarado blizgesį, atrodo matinis, o saulėje erzinantys suraižymai veda iš kantrybės? Kokybiškai ir saugiai atnaujinsime automobilio kėbulo spalvą ir jos sodrumą, blizgesį.

Dažnai užduodami klausimai

  • Kaip galiu užsisakyti paslaugas šioje plovykloje?
  • Kokios paslaugų kainos?
  • Kiek maždaug užtrunka plovimo paslauga?
  • Koks yra šios plovyklos adresas?
booking

Norite rezervuoti plovimą?

Atsisiųskite mūsų programėlę NEMOKAMAI dabar!

Kitos automobilių plovyklos Kaunas

„Autošvaruolis“ automobilių švaros centras

Ko gero, geriausia vieta plauti automobilį Kaune! „AUTO ŠVARUOLIS”

„Diamond Tech Detailing“ automobilių priežiūros centras

Automobilių priežiūros ir estetikos centras atliekantis automobilių poliravimo, nano dangos dengimas

„Pilies Plovykla“

„Pilies Plovykla“ – mobilus švaros centras Kaune ir Alytuje. Mes vertiname kokybę ir švarą, todėl naudojame tik profesionalias valymo priemonės!

Detailingas, MB – Mobilus švaros centras

„Detailingas“ – jauna, dinamiška įmonė su dideliu potencialu ir įvairiais įgūdžiais. Sėkmingai vykdome tiek mažus privačius, tiek didelius komercinius ir valstybinius valymo projektus. Mūsų patirtis ir profesionali komanda užtikrina aukštą darbų kokybę ir klientų pasitikėjimą.

UAB “Autoestetikos sprendimai”

Autoestetikoje teikiame automobilių estetinės priežiūros paslaugas. Mūsų tikslas – suteikti jūsų automobiliui išskirtinę priežiūrą ir nepriekaištingą išvaizdą.